We hebben nog een maand te gaan alvorens we onze plaat dreamin’ aan jullie kunnen voorstellen in het Cultuurcentrum in Mechelen! De band is zich al volop aan het voorbereiden om jullie een avond boordevol spannende muziek aan te bieden. Heb je nog geen tickets? Bestel ze hier! De voorverkoop is al even aan de gang, dus wacht zeker niet te lang om nog zeker te zijn van een toegangsticket voor dit concert. Kan je niet wachten om onze eerste plaat in handen te hebben? Reserveer dan hier alvast jouw exemplaar. Bekijk ook het filmpje met gitarist en componist Gabriele di Franco die het heeft over de band en zijn compositie Blues For F. Hou de komende weken zeker onze Facebook en Instagram feed in de gaten voor meer video’s van onze Q-Some Composer Hub! 

Q-Some Composer Hub - Gabriele di Franco - Dreamin'
Q-Some Composer Hub – Gabriele di Franco